“Form follows function”


‘Origineel, praktisch en een goede balans tussen vorm en inhoud’ zijn het leidmotief van Superstudio.


Superstudio heeft ruim twintig jaar ervaring in vormgeving en productontwikkeling voor kleine en grote opdrachtgevers. De aard van onze opdrachten loopt sterk uiteen. Van het ontwerpen van huisstijlen, folders, formulieren, affiches, jaarverslagen, tentoonstellingen, ruimtelijke objecten tot complete bedrijfsinrichtingen.


Superstudio staat voor vakmanschap. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken in het ontwerp- en realisatietraject kunnen we uw ontwerp realistisch presenteren en eventuele wijzigingen efficiënt doorvoeren.


Superstudio maakt als het nodig is gebruik van een netwerk van professionals in aanverwante werkvelden zoals marketing, copywriting, automatisering en industriële vormgeving. Voor opdrachten waarbij deze specialismen betrokken zijn, blijft Superstudio het aanspreekpunt. Dit heeft voor u als voordelen: een efficiënt ontwerp proces, geen tijdverslindend overleg met afzonderlijke adviseurs en minimale kosten voor overhead.


Superstudio zorgt voor een duidelijke kostenbegroting en planning. Als vaste contactpersoon zijn we bij alle opdrachten eindverantwoordelijk voor de creatieve, organisatorische en zakelijke voortgang.


Of het nu gaat om een grafisch- of ruimtelijk ontwerp, tekst, illustraties of drukwerk, Superstudio staat garant voor kwaliteit en continuïteit. Daarin schuilt onze onderscheidende kracht.

Home        Visie         Projecten        Contact